iOS apps in Swift


Swift app laten bouwen?

Next Apps bouwt interactieve iOS-apps met moderne functies waar zowel gebruikers als developers dol op zijn. Om deze krachtige applicaties te bouwen, maken wij gebruik van de universele programmeertaal Swift, ontwikkeld door Apple. Met behulp van deze intuïtieve programmeertaal maken wij apps voor iPhone, iPad, Apple Watch en Mac.


Swift app development

Swift kenmerkt zich vooral door veiligheid, eenvoud en betrouwbaarheid en bouwt zo verder op de fundamenten van voorganger “objective-c”. Vooral op vlak van syntax boekt Swift vooruitgang en bovendien laat deze programmeertaal toe om fouten te detecteren en op te lossen terwijl men code aan het schrijven is. Om die reden is Swift bijvoorbeeld erg efficiënt tijdens de bug testing fase van iOS app development. String interpolatie zonder placeholders of tokens, interactiviteit tijdens development, closures, generics en type-inferentie – deze eigenschappen (en meer) maken van Swift een zeer gebruiksvriendelijke programmeertaal, wat de kwaliteit van de uiteindelijke applicatie ten goede komt.


Waarom een iOS-app laten bouwen in Swift?

Open Source

De Swift programmeertaal is open source project wat ervoor zorgt dat de volledige community mee kan waken over de veiligheid en kwaliteit van de software. Developers dragen ook zelf hun steentje bij aan de programmeertaal door bugfixes te voorzien of nieuwe functies toe te voegen.

Clean code

Daarnaast is Swift wereldwijd één van de gemakkelijkste programmeertalen om te lezen, interpreteren én te schrijven. We zorgen voor cleane en eenvoudige syntax doorheen de gehele code, waardoor de kans op fouten tot een minimum herleid wordt.

Compatibel op meerdere devices

Swift applicaties zijn origineel ontworpen voor allerlei Apple producten zoals iPhone, iPad, Apple TV, Apple Watch en Mac. Daarnaast kan Swift ook ingezet worden op servertoepassingen.

Efficiënt en veilig

App development voor iOS is een stuk sneller en efficiënter met behulp van de Swift programmeertaal waardoor ook kosten bespaard kunnen worden. Ook veiligheid staat centraal bij onze hoogperformante Swift apps.

Op zoek naar een Swift developer om jouw app te ontwikkelen? Neem gerust contact met ons op, dan nemen we een kijkje hoe we jou van dienst kunnen zijn.